Fakta og fordele ved Aloe Vera

Der er mange fascinerende aspekter ved Aloe Vera planten og dens gode egenskaber. Nedenfor har jeg listet et par stykker:

Fakta om Aloe Vera
Plantage med aloevera
Aloe Vera er en subtropisk plante, som kan lagre meget vand. I dens blade er der en tyktflydende gele, som udover vand indeholder en unik blanding af næringsstoffer. Gelen kan enten drikkes som kosttilskud eller blandes med andre ingredienser til forskellige hud- og hårplejeprodukter.

Der findes omkring 400 Aloe-arter i verden, og alle har deres egne gode egenskaber. Men kun en eneste sort har været elsket af menneskeheden siden tidernes begyndelse: Aloe Barbadensis Miller, så det er klart, at det er den, Forever bruger 🙂

Aloe vera er en sukkelent, og den optager næring fra jorden, så Forever dyrker deres Aloe Vera på de frugtbare jorde. Forever ejer plantagerne og al dyrkning foregår økologisk og med vekseldrift for ikke at udpine jorden. Får og geder står for den naturlige ukrudtsbekæmpelse, når de græsser og de giver 100% naturlig gødning tilbage.

Forevers Aloe Vera høstes med håndkraft og transporteres hurtigt til fabrik for at forædles. Hurtighed er ekstremt vigtigt – råvaren skal holdes så frisk som muligt for at beholde alt det gode. Derefter rengøres bladene nøje, de fileteres og presses derefter med håndkraft. Gelen stabiliseres hurtigt derefter med hjælp af Forevers patenterede proces.

Derefter tappes den færdige Forever Gel Original på de velkendte gule dunke og bliver en vigtig ingrediens i de andre Aloe Vera produkter. Fabrikken Aloe Vera of America håndterer mere end 30 millioner liter gel hvert år, til glæde og gavn for mennesker over hele verden.

 


Dit-AloeVera.dk | Gravsholtvej 65, Langholt | 9310 Vodskov | Kontakt

Køb Aleovera | lis@dit-aloevera.dk | Tlf (+45) 22 84 05 87