Forever Rønnede og Vordingborg

Velkommen til salg af Forever Aloe Vera i Vordingborg, Rønnede og omegn
lenethaulowJeg er 48år og bor i Rønnede sammen med min mand, heste og katte. Jeg er Chefdyrlæge på Evidensia Vordingborg Dyrehospital og arbejder til dagligt primært med smådyr.

Jeg har specialiseret mig indenfor katte området og nyrelidelser. Jeg er tidligere military landsholdsrytter, men rider i dag primært for sjov. Dykker, når der er mulighed og tid til dette.

Jeg stiftede allerede tilbage i 90´erne bekendtskab med Forever Livings kvalitetsprodukter via mit arbejde som dyrlæge og har brugt dem lige siden.

Jeg er blevet spurgt om, hvorfor jeg har valgt at blive forhandler af Forever Aloe Vera. Mit svar er lige til – fordi Forever Living lever op til de krav, jeg har til de produkter, jeg og min familie vi bruger i vores dagligdag. Kvalitet, bæredygtighed, rene produkter, der virker!

Jeg har på min egen krop kunnet mærke den positive effekt på overskud i hverdagen, huden og velvære. Hver morgen startes ud med et glas Forever Gel. I håndtasken følger altid Gelly og Propolis håndcreme. Forever Lite Ultra er altid i skabet på arbejdet, så hvis det bliver en hektisk dag, uden tid til frokost, undgår jeg at gå sukkerkold og have følelsen af at ”dø af sult”.

Derudover har jeg af flere omgange været på C9. Forløbet der hjælper med en kickstart på et ønsket vægttab i tæt kombination med daglig træning. Dette med utrolig god effekt.

Ønsket om at dele min begejstring for Forever Livings produkter med andre, gjorde valget om at blive forhandler let.

Bliv selv Aleo Vera-forhandler og en del af vores team
Vores team er i rivende udvikling og vi kan altid bruge en engageret person i vores team, så kunne du tænke dig at blive en del af teamet og selv blive selvstændig forhandler af Forever Living og tjene lidt ekstra, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Køb Forever Living produkter
Hvis du er interesseret i at vide mere om Forever Living produkterne og/eller købe en eller flere af disse, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Events- og wellness arrangementer
Vi afholder events og wellness arrangementer – så hvis du og/eller din omgangskreds kunne tænke jer en unik aften/dag med fokus på velvære, er du også meget velkommen til at kontakte mig enten privat eller på klinikken.

Lene Thaulow
Privat adresse: Hemmestrup vej 8 , 4683 Rønnede
Adresse Klinik : Evidensia Vordingborg Dyrehospital Kværnvej 8, 4760

Webshop: myaloevera.dk/thaulowforeverliving
Tlf 0045 51332331
E-mail: it.hippios@gmail.com


Dit-AloeVera.dk | Gravsholtvej 65, Langholt | 9310 Vodskov | Kontakt

Køb Aleovera | lis@dit-aloevera.dk | Tlf (+45) 22 84 05 87