Årets sponsor 2017

IMG_5963

Jeg var så heldig at blive Årets Sponsor 2017 – det er jeg naturligvis meget beæret over og stolt af.

Årets sponsor er en titel, som man bliver indstillet til af kollegaer fra hele DK, og et dommerpanel vurderer derefter de indstillede og udtager tre, som nomineres. Herefter stemmes der om, hvem af de tre, der skal have titlen.

Årets sponsor går til en, der har gjort det ekstra godt i løbet af året, som har gjort noget ekstraordinært i forhold til at være der til at coache og vejlede sit team, og hjælpe dem til vækst . En person der formår at sætte mennesker før penge og ikke kun arbejder for egen vinding, men som virkelig formår at støtte sit team til at opnå deres drømme og mål. Det er også en person der efterlever forevers etiske regler og normer og er en ekstra god kollega som tager ansvar og har en del viden og kompetance og formår at være en god leder . En person der opfører sig “ordentlig” og er god til at samarbejde med andre ledere i Forever mhp. at værne om og styrke Forevers brand.

Her af, hvad en af mine kollegaer skrev som begrundelse for at indstille mig:
Jeg vil gerne indstille Lis Bagger til årets sponsor, eller upline eller crossline, – hun er en fantastisk sponsor, der altid er omkring hendes team, – følger dem tæt med hjælp og vejledning, hvilket kan ses i hendes vækst i 2017, Som upline hjælper hun i hele hendes team. Hun er samtidigt en fantastisk crossline, der altid stiller op. Hjælper til alle inspirationsdage, summercamp, svarer på produkt og policy spørgsmål for alle crossline, fordi hun ved virkelig meget. Er altid den der tilbyder sin hjælp til alle arrangementer her i vores team og andre eksterne arrangementer.


Dit-AloeVera.dk | Gravsholtvej 65, Langholt | 9310 Vodskov | Kontakt

Køb Aleovera | lis@dit-aloevera.dk | Tlf (+45) 22 84 05 87