Forever Active Pro-B™!

forever-active-pro-bI dag stræber mange efter at have en mere balanceret hverdag og en sund livsstil, men det kan være svært at opnå. Stress, fastfood og en stillesiddende livsstil sætter sine spor og kan nemt forstyrre den naturlige balance i tarmfloraen. En sund livsstil og en sundere kost kan genoprette den balance.

Bakterier er en naturlig del af os alle
Der er ikke noget nyt i, at vi mennesker for en stor del består af vand, det er helt naturligt. Men vidste du, at det er lige så naturligt, at vi har bakterier i kroppen og på vores hud? I tarmsystemet lever der masser af bakterier, cirka 1-2 kg hos en voksen person. Her findes der hundredvis af forskellige arter af bakterier, og alle har forskellige egenskaber.

Alt handler om at finde balancen
For at der skal være en god balance, skal tarmen have en god fordeling mellem sine forskellige indbyggere. I dag spiser mange af os fastfood og lever et stresset liv. Det kan forstyrre den naturlige balance i tarmfloraen.
En god kost og en sund livsstil kan hjælpe dig til at genvinde den. Mælkesyrebakterier findes naturligt i mad, der er fermenteret, som for eksempel sauerkraut, yoghurt, mælkesyrede grøntsager og ny høstet honning.
Desværre ødelægges mange af disse gode bakterier på vej ned gennem mavens sure miljø.

Mælkesyrebakterierne i Forever Active Pro-B ™  er fremstillet med en unik teknologi, som både øger produktets holdbarhed og beskytter bakterierne på deres vej gennem mavens sure miljø, indtil de når deres tilsigtede destination i tyktarmen. Kapslen kan dermed også knækkes, og indholdet hældes over kold mad.

Over 8.000.000.000 produktfordele
Forever Active Pro-B™ indeholder intet mindre end 8 milliarder levende mælkesyrebakterier fra 6 forskellige bakteriestammer. Produktet indeholder hverken gluten, mælk eller animalsk gelatine. Mælkesyrebakterierne i Forever Active Pro-B™ er fremstillet med en unik teknologi, som både øger produktets holdbarhed og beskytter bakterierne på deres vej gennem mavens sure miljø, indtil de når deres tilsigtede destination i tyktarmen. Forever Active Pro-B™ indeholder også majsfibre og fructooligosaccharider – kostfibre, der tilsættes for at fungere som næring til mælkesyrebakterierne.

En kapsel, en daglig dosis, indeholder 8 milliarder levende mælkesyrebakterier.

Bifidobacterium lacti (5,2 milliarder) 30 mg
Lactobacillus rhamnosus (1,15 milliarder) 20 mg
Lactobacillus reuteri (580 millioner) 10 mg
Lactobacillus acidophilus (580 millioner) 8 mg
Bifidobacterium longum (200 millioner) 5 mg
Bifidobacterium bifidum (290 millioner) 5 mg

Anbefalet daglig dosis: 1 kapsel. Indtages i forbindelse med måltid. Kapslen sluges hel med vand eller knækkes og hældes over kold mad.
En Pakke er nok til fire uger for én person (dagligt) eller til to personer i to uger (for eksempel på rejsen).

Passer godt sammen med vores Aloe vera-drikke, for eksempel Forever Aloe Vera Gel™, og vores
kostfibertilskud Forever Fiber™.


Dit-AloeVera.dk | Gravsholtvej 65, Langholt | 9310 Vodskov | Kontakt

Køb Aleovera | lis@dit-aloevera.dk | Tlf (+45) 22 84 05 87