Min historie med Aloe Vera

Jeg er uddannet sygeplejerske og kan derfor tilbyde en god og individuel rådgivning og vejledning omkring valg af produkt. Jeg startede med at engagere mig i Aloe Vera, da jeg for nogle år siden fik en rygskade og måtte stoppe mit arbejde. Da var humøret nede, men mødet med Forever gav mig muligheden for at beskæftige mig med velvære og sundhed, og engagere mig i produkter, som jeg tror på! Som selvstændig forhandler har jeg Aloe Vera på hjernen – men også i hjertet.

Forever Living Managers 2016

Forever Living Managers 2016

Aloe Vera Forretning siden 2004

Sammen med Leif startede vi vores Aloe Vera Forretning i 2004. Det er mig, der fører styrepinden, og Leif hjælper til med praktiske ting og udbringning af varer. Mine to sønner går da også til hånde. Som nævnt er jeg uddannet sygeplejerske, men da jeg tidligere pådrog mig arbejdsskaden (rygskade), søgte jeg efter et arbejde, jeg kunne engagere mig i, og som jeg fandt spændende og relevant. I denne proces blev jeg præsenteret for alle disse fantastiske Aloe Vera produkter og det må siges at være et omdrejningspunkt i mit og min families liv! Produkterne gjorde virkelig en forskel for hele familien.

Et sundere liv

Vi fik alle et sundere liv, fyldt med gode kosttilskud og vitaminer, omega3 fedtsyrer, DHA og EPA, og meget mere. Aloe Vera produkterne hjalp os også med mange andre udfordringer i hverdagen: tør hud, solskoldninger, kløende insektstik, følsomt tandkød, ømme muskler og meget mere. Dog ændrede det ændrede også hele familien, da jeg blev præsenteret for forretningen og mine forbehold overfor at blive selvstændig forhandler blev gjort til skamme: her var jo virkelig tale om nogle Aloe Vera produkter og et firma (Forever), som jeg kunne stå inde for med min baggrund som sygeplejerske!

Nyt liv med Forever Aloe Vera

Så 2004 skulle altså vise sig at lægge kimen til et nyt liv. Et liv fyldt med forkælelses- og wellness aftener, oplæring af nye kolleger, uddannelse og salg af Aloe Vera til pleje af kroppen både udvendigt og indvendigt: sundhed, kosttilskud, hudpleje, make-up og meget mere. Jeg følte igen arbejdsstolthed og glæde. Derfor har Forever Aloe Vera gjort meget mere for mig og mit liv, end jeg kan beskrive her.

Siden er min forretning gået super godt: Vi har haft 10 fantastiske år i Forever. Vi har mødt så mange dejlige mennesker og fået så mange gode kollegaer og kunder i dette fantastiske firma. De andre kollegaer i Forever er næsten som en familie for os nu.

Forever er verdensførende

Jeg vil aldrig fortryde mit valg – det bliver simpelthen mere og mere spændende for hver dag der går, og jeg lærer om nye muligheder og møder en masse tilfredse kunder, som er glade for Aloe Vera produkterne. Jeg bliver også bare mere og mere stolt af at arbejde med vores fantastiske forretningsmulighed i Forever og vores pragtfulde Aloe Vera produkter. Forever er virkelig verdensførende på alle områder. Jeg bruger nu en stor del af min tid på at undervise nye forhandlere om Forever og Aloe Vera og det er utrolig inspirerende at hjælpe de nye folk godt igang og se deres succes med Forever og produkterne.

Her er vi sammen med vore dygtige mentorer fra Forever Living.

Her er vi sammen med vore dygtige mentorer fra Forever Living.

Vi bruger alle fire i familien dagligt Aloe Vera produkterne, og er glade for dem. Jeg især bruger meget tid på  at sælge Aloe Vera produkter og undervise nye kollegaer i Forever.

Aloevera – noget for dig?

Synes du, at det lyder spændende med en forretningsmulighed i Forever eller bare at prøve Aloe Vera produkterne, så kontakt mig endelig! Jeg elsker at fortælle om Forever og Aloe Vera. Har du spørgsmål omkring Forevers forretningsmuligheder, produkterne eller vil du bestille en wellness aften eller købe vores lækre Aloe Vera så giv et ring eller send en mail!


Dit-AloeVera.dk | Gravsholtvej 65, Langholt | 9310 Vodskov | Kontakt

Køb Aleovera | lis@dit-aloevera.dk | Tlf (+45) 22 84 05 87