Forever FIT – få det bedre, se bedre ud

Så har vi opgraderet vores FIT program så det passer til dig uanset dit træningsniveau.fit_forever_profil_500px

Start med C9 og kickstart din rejse mod en sundere livsstil vha. programmet, som indeholder vejledning omkring kost motion og træning samt vores gode kosttilskud, så du sikrer at din krop får masser af god næring på rejsen.

C9 – vitaminer / mineraler
fit_c9pakken_280pxC9 er programmet der varer 9 dage og er med til at kickstarte processen. Programmet består af nogle fantastiske kosttilskud, der medvirker til at din krop får en masse gode vitaminer/ mineraler og så videre, så du ikke kommer helt i underskud på trods af det lave kalorieindtag. Det indeholder desuden en dagbog hvor du kan skrive dine oplevelser, mål og planer op, der er udførlig vejledning til hvad du skal gøre, hvad du må spise, forslag med opskrifter på både protein shake og middagsretter.

Der er en tabel hvor du kan skrive mål og vægt op (målebånd medfølger). En liste over frugter og grøntsager som du frit må spise af under hele programmet. Det er frugter og grøntsager der har lavt GI (glukæmisk indeks under 50), dvs de ikke får dit blodsukker til at stige. Det er nemlig vigtigt at blodsukkeret ligger så stabilt som muligt, når man vil forbrænde fedt.

For at det skal være enkelt for dig, at følge er der desuden en side for hver dag alle 9 dage, hvor du kan se og krydse af hver gang du skal tage dine kosttilskud og måltider, du kan desuden sætte kryds for hver gang du drikker et glas vand, så er sikker på du får nok at drikke.

F15 – 3 komplette kost- og træningsprogrammer
For at bibeholde den sunde livsstil og opnå varige resultater kræver det, at du har god tålmodighed og et program, som hjælper dig med at få et optimalt resultat ud af din træning, kost og kropsforudsætninger for at kunne nå dine mål.

fit_f15

F15 består af tre komplette kost- og træningsprogrammer. Du kan vælge mellem programmerne

 • Beginner 1 & 2
 • Intermediate 1 & 2 og
 • Advanced 1 & 2

– alt afhængigt af, hvor aktiv din livsstil er lige nu.

Hvert program er altså opdelt i to niveauer, og hvert niveau er på 15 dage. Du kan vælge at udføre niveau 1 eller begge niveauer for hvert program.
Når du køber en F15-pakke får du en fuldspækket 48 siders brochure med al den information, som du har brug for om begge niveauer samt produkter til 15 dage på niveau 1. ( tilkøb få produkter og nu har til niveau 2)
F15 Beginner passer til dig, som er i begyndelsen af, eller som vil begynde, en aktiv livsstil. Programmet hjælper dig med at forandre dit syn på mad og træning.
Pakken indeholder nøje udvalgte produkter og en fuldspækket 48-siders brochure med et træningsskema som gradvist øger i anstrengelsesgrad, tips som kan holde din motivation oppe, gode og sunde opskrifter og information om, hvordan du kan planlægge din kost samt om, hvordan forskellige råvarer kan påvirke din sundhed. Programmet opmuntrer og hjælper dig, så du kan beholde din nye, sundere livsstil.

fit_f15_pakken_280pxVælg F15 Beginner hvis følgende stemmer i forhold til dig:

 • Du er ikke begyndt eller er lige begyndt med din træning
 • Du vil blive guidet i, hvordan du skal tænke angående kost og træning for at skabe permanente livsstilsændringer.
 • Du vil tydeligt kunne måle og følge op på dine resultater

INTERMEDIATE 1 & 2
Uanset om du allerede er aktiv, men ikke ser der ønskede resultat, eller om du er klar til at tage det næste skridt i en sundere retning, så er Intermediate det rigtige valg for dig.
Pakken indeholder nøje udvalgte produkter til en aktiv livsstil og en fuldspækket 48-siders brochure med et udførligt træningsskema som gradvist øger i anstrengelsesgrad, gode og sunde opskrifter med tydelig information om, hvordan forskellige råvarer påvirker din livsstil, hvordan du kan forenkle din kost, hvordan du undgår at falde for fristelser samt værdifulde tips, som hjælper dig med at nå dine mål.

Vælg F15 Intermediate hvis følgende stemmer i forhold til dig:

 • Du er regelmæssig aktiv, men vil tage din træning til det næste niveau.
 • Du vil få hjælp med at strukturere din kost, træning samt dine kropsmål og vægt for at nå dine mål
 • Du vil få en komplet guide til, hvordan din aktive livsstil kan få positivt permanente resultater.

ADVANCED 1 & 2
Uanset om du er en atlet, som står på toppen af din karriere eller er meget aktiv og søger nye udfordringer for at kunne nå det næste niveau, så opfylder F15 Advanced dine behov.
Pakken indeholder nøje udvalgte produkter til en aktiv livsstil og en fuldspækket 48-siders brochure med et hårdt træningsskema, information om hvad du skal spise for at matche din kropstype, hvordan du opnår det bedste resultat ud fra din forudsætninger og en tydelig måde at holde styr på dine fremskridt på.
F15 Advanced fordyber sig yderligere i kostcirklen, hvilke råvarer som bedst matcher din træning og hvordan din døgnrytme kan påvirke dit resultat. Du får opskrifter på kost som matcher din træning og udførlig information om, hvordan du kommer fremad i din præstation.
Vælg F15 Advanced hvis følgende stemmer i forhold til dig:

 • Du er højtpræsterende i din træning.
 • Du leder efter nye og hårde udfordringer
 • Du vil få en dybere kundskab i hvordan kost, træning og helse hænger sammen og påvirker dine resultater

Både c9 og F15 fås naturligvis stadig i to smagsvarianter: vanilje eller chokolade.

Vital 5 – Næste skridt 
Den dag du vælger at stoppe med vores FIT program og mener der er styr på den sunde livsstil, anbefaler vi, at du som minimum fortsætter med at supplere din kost med de produkter, der findes i vores Vital 5 pakke.


Dit-AloeVera.dk | Gravsholtvej 65, Langholt | 9310 Vodskov | Kontakt

Køb Aleovera | lis@dit-aloevera.dk | Tlf (+45) 22 84 05 87