Aloevera-forhandler i Vester Hassing

Jeg – Lis – er pt. også sælger for området Vester Hassing.

Hos L&L’s Aloe Vera har vi mere end 10 års erfaring. Vi vægter god service og kundepleje meget højt. Vi har et stort varelager og kan derfor levere varerne hurtigt til vores kunder.

Vi tilbyder at levere varerne til døren indenfor en radius af 50 km, og ellers sender vi varerne til de kunder, der ikke selv har tid/mulighed for at komme forbi og handle her hos os.

 

Jeg afholder temaaftner, så der er rig mulighed for at bestille tid og prøve produkterne, eller måske tage en hel folk af sted til wellness aften! Så giv endelig et ring eller send en mail, så tager vi en uforpligtende samtale:

Kontakt mig på:

 

 

 

Tidligere forhandler i Vester Hassing

Velkommen til vor lokale Aloevera Forever forhandler i Vester Hassing og vodskov

Jeg har været igang med Aloevera Forever Living, siden oktober 2014. Jeg blev inviteret til en præsentation af selve forretningsmodellen. Da taleren begyndte at snakke om procenter, var jeg solgt. Det her måtte være den bedste forretning i verden.

Jeg går på HHX nu, men er uddannet inden for landbruget inden. Når jeg er færdig med min HHX-uddannelse, er min plan at arbejde udelukkende med Aloevera Forever, som mit levebrød.

Jeg bor i Vodskov, men dækker også Vester Hassing.

nicklas

 

 


Dit-AloeVera.dk | Gravsholtvej 65, Langholt | 9310 Vodskov | Kontakt

Køb Aleovera | lis@dit-aloevera.dk | Tlf (+45) 22 84 05 87