Forhandling af Aloe Vera i Viborg

Velkommen til vores side om forhandling af Aloevera

Vi bor midt mellem Silkeborg og Viborg i Ans og Kjellerup, men dækker både Silkeborg og Viborg.

Vi vil gerne tilbyde vores kunder den allerbedste service. I har derfor flere muligheder, i kan logge ind på vores webshop, her finder i vores produktudvalg, priser og meget mere, i finder et link længere nede på siden her, i kan også som kunder hos os tage direkte kontakt til os på telefon eller komme hjem til os.

Salg og forhandling af aloevera

Vi hedder Heidi Nymark og Nanna Vetche, vi er henholdsvis 31 og 24 år . Heidi er gift, og har to drenge på 5 & 7 år . Hun arbejder som social og sundhedsassistent og Nanna som social og sundhedshjælper .

Vi arbejder med Forever på fritidsplan på nuværende tidspunkt, men ønsker på længere sigt at kunne gøre det til vores fuldtidsbeskæftigelse .

Vi har valgt at bliver forhandler af Forever Living produkterne da vi syntes det er et fedt forretningskoncept, med massere af muligheder og sidst men ikke mindst fordi det er produkter vi kan stå inde for, og som vi rigtig gerne vil glæde en masse mennesker med.

Vi tilbyder desuden vores kunder at arrangere wellnessaftner for dem. Dvs. hvis i er en gruppe på 5-8 venner/veninder/kollegaer el. lign. der kunne tænke jer det, så kan i kontakte os og lave en aftale vi kommer gerne hjem til jer, men i kan også vælge at slippe for bøvlet og komme herhjem til os.
Til en wellnessaften tilbyder vi at guide jer gennem en håndkur, lidt let nakkemassage og en ansigtbehandling el lign. med vores dejlige produkter. I løbet af aftenen fortæller vi lidt om vores gode kosttilskud og aftenen slutter af med at i har mulighed for at bestille produkter. Der er ingen købetvang. Pris for sådan en aften er 100 kr. pr. person, dog er aftenen gratis for dem af jer der vælger at handle produkter med hjem for mere end 300 kr.

Vi tager også gerne ud til fyraftensmøder og lign.

Da vores C9 program er rigtig populær i tiden er der også mulighed for at vi kan komme ud og fortælle om det og de andre bokse som Forever tilbyder. C9 er et program der henvender sig til dig, der har behov for en kickstarter for at komme igang med en sundere livsstil. Vores erfaring er at når folk kører programmet og samtidig motionerer lidt, så får de rigtig gode resultater. Men det kan vi fortælle meget mere om. Vi tilbyder dem der vælger at starte programmet at de får personlig vejledning og har mulighed for tæt kontakt til os under hele programmet, således vi kan rådgive hvis der er noget man kommer i tvivl undervejs.

I kan kontakte Heidi her:

Heidi Nymark
40713893
Ømosevej 14
8643 Ans


Dit-AloeVera.dk | Gravsholtvej 65, Langholt | 9310 Vodskov | Kontakt

Køb Aleovera | lis@dit-aloevera.dk | Tlf (+45) 22 84 05 87