Salg af Forever Living og Aloevera i København

Velkommen til Thaulowforeverliving

”Thaulowforeverliving” består af Inge Thaulow og Bo Christoffersen, som bor i København. Her forhandler vi Forever Living produkter i hele Danmark, på Færøerne og i Grønland.

Inge Thaulow
inge-thaulow44 år og bor i Valby/Sydhavn sammen med Bo Christoffersen. Uddannet biolog fra Københavns Universitet og har også læst idræt. Arbejder med naturforvaltning for Grønlands selvstyre og har tidligere boet i Grønland i 6 år.
Har to fantastiske drenge på henholdsvis 17 år og 12 år. Træner en del i fritiden – herunder crossfitt og løb. Har løbet halvmarathon og OCR løb.

Bo Christoffersen
bo-christoffersen40år. Arbejder som analytiker i SEB. Bo er aktiv sportsmand i fritiden med løb, cykling og crossfit. Har derudover løbet OCR løb.

Vi har altid haft stor fokus på en sund livstil, der indebære fokus på kost og et aktivt træningsliv.

Thaulowforeverliving startede op i sommeren 2016. Inge havde brugt Forever Living produkterne i over et år med stor begejstring.

Hvorfor forhandle Forever Living
Vi er blevet spurgt om, hvorfor har vi valgt at blive forhandler. Vores svar er lige til – fordi Forever Living lever op til de krav, vi har til de produkter, vi bruger i vores dagligdag. Kvalitet, bæredygtighed, rene produkter, der virker!

Vi har på egne kroppe kunne mærke den positive effekt på overskud i hverdagen, huden og velvære. Hver morgen starters ud med et glas Forever Gel. I håndtasken følger altid Gelly og Propolis håndcreme. Forever Lite Ultra er altid i skabet på arbejdet, så hvis det bliver en hektisk dag, uden tid til frokost, undgår man at gå sukkerkold og have følelsen af at ”dø af sult”.

Derudover har vi af flere omgange været på C9. Forløbet der hjælper med en kickstart på et ønsket vægttab i tæt kombination med daglig træning. Dette med utrolig god effekt.

Ønsket om at dele vores begejstring for Forever Livings produkter med andre, gjorde valget om at blive forhandler let.

Forever Living-produkterne
Vi har haft god mulighed for at følge op på Forever Livings dyrkningsmetoder.

Ved producering af Forever Living produkter benyttes en unik natur ressource Aloe Vera planten, som i Forever livings produkter er økologisk dyrket. Og stabiliseret ud fra unik patent. Så Aloe vera en bevarer sine gode egenskaber.

Bliv selv forhandler og en del af vores team
Vores team er i rivende udvikling og vi kan altid bruge en engageret person i vores team, så kunne du tænke dig at blive en del af teamet og selv blive selvstændig forhandler af Forever Living og tjene lidt ekstra, er du meget velkommen til at kontakte os.

Køb Forever Living produkter
Hvis du er interesseret i at vide mere om Forever Living produkterne og/eller købe en eller flere af disse, er du meget velkommen til at kontakte os.

Events- og wellness arrangementer
Vi afholder events og wellness arrangementer – så hvis du og/eller din omgangskreds kunne tænke jer en unik aften/dag med fokus på velvære, er du også meget velkommen til at kontakte os.

Inge Thaulow og Bo Christoffersen
Koppels Alle 20 D, 2450 København SV
Email: Thaulowinge@gmail.com
Telefonnummer: (0045) 30522047 ( Inge) / (0045) 21636846 (Bo)

Webshop : myaloevera.dk/thaulowforeverliving

Facebook : Thaulowforeverliving
Instagram: Thaulowforeverliving


Dit-AloeVera.dk | Gravsholtvej 65, Langholt | 9310 Vodskov | Kontakt

Køb Aleovera | lis@dit-aloevera.dk | Tlf (+45) 22 84 05 87