Forever Aars: Køb Aloe Vera i Aars her

Velkommen til Forever Aars præsentationsside

I vores Aars-forretning, der ligger centralt i Aars, tilbyder vi

  • Plantage med aloeveraWellness arrangementer
  • Produktaftner og
  • Præsentation af en fantastisk forretningsmulighed

Vi har 5 års erfaring med forever og vægter en rigtig god service til vores kunder højt.

Jeg hedder Janne, er gift med Henning på 26. år. Vi har 2 store børn, Anders på 22 og Kathrine på 18. Jeg er serviceassistent og har et hjemmeservicefirma. Min plan er at uddanne mig til alternativ behandler sideløbende med Forever-forretningen.
Henning og jeg startede denne forretning i maj 2010. Vi driver denne forretning sammen, dog er det mig Janne, der gør mest i produktsalg og præsentation af forretningen. Vi har drevet selvstændig virksomhed sammen i 26 år, idet Henning også er selvstændig murer. Vores drivkraft i denne forretning er dels de fantastiske produkter, men i høj grad også muligheden for at lave en rigtig god forretning uden at løbe økonomisk risiko.
Jeg er interesseret i de gode muligheder, der ligger i denne forretning for at lære om sundhed/kost og kroppens funktioner, jeg nyder i høj grad at lære al min viden videre til mine nye kollegaer.
Konceptet giver mig mulighed for at tilbyde både mine kunder og eventuelle nye kollegaer en ærlig og reel mulighed, idet vi kan tilbyde 90 dages fuld returret, hvis du som kunde mod al forventning skulle fortryde dit køb. Starter du op som min nye kollega har vi tilsvarende fortrydelsesmuligheder, således man ikke løber nogen økonomisk risiko.
Gennem denne forretning har jeg gennemgået en kæmpe personlig udvikling ved hjælp af mine gode kollegaer, uddannelsesmuligheder og coaching. Hvilket du naturligvis også får masser af hjælp til, hvis du vælger at blive min nye kollega.

Skulle du efter at have læst disse linier være blevet lidt nysgerrig og fået lyst til at høre mere, så kontakt mig. Jeg elsker at fortælle om forretningen og dens muligheder.

 

janne_aleovera_aarsVi kan kontaktes på tlf. døgnet rundt.
Janne og Henning Rytter Hansen
Kærvej 91
9600 Aars

Tlf: 98623774/20424988
e-mail: jannerytterhansen@hotmail.com
webshop: www.foreveraars.myforever.cc


Dit-AloeVera.dk | Gravsholtvej 65, Langholt | 9310 Vodskov | Kontakt

Køb Aleovera | lis@dit-aloevera.dk | Tlf (+45) 22 84 05 87