Salg af Forever Living i Støvring

gitte_aloevera_stovringJeg hedder Gitte Pedersen og er Independent Forever Business Owner.

Jeg er bosiddende i Støvring sammen med min mand og vi har i alt 4 unge mennesker i alderen 23-29 år.

Jeg er uddannet sygeplejerske og arbejder på Aalborg Universitets Hospital.
Det er derfor naturligt for mig, at have fokus på sundhed, helse og et generelt velbefindende. Jeg har kendt til og brugt Forever Livings produkter i mange år. Da jeg så blev tilbudt muligheden for at forhandle og udbrede viden om Forever Livings eksklusive økologiske kvalitetsprodukter, passede det perfekt til min indgangsvinkel til sundhed, velvære og økologisk tankegang og bæredygtighed.

Produkterne indeholder økologisk dyrket aloe vera og plejer kroppen både indefra og udefra. Disse unikke produkter findes indenfor wellness, fitness og beauty. Produkterne er til både kvinder og mænd. De er testet på mennesker.
Indenfor Forever Living yder vi en helt unik kundetilfredshedsgaranti på 90 dage.

Kunne DU tænke dig, at komme til et wellness arrangement hos mig eller jeg kan tilbyde et wellnessarrangement hjemme hos dig så tag kontakt til mig. Jeg vil med stor glæde præsentere dig for Forever Livings Produkter.

Kunne DU tænke dig at blive forhandler af Forever Livings Produkter så kontakt mig for nærmere information. Du vil blive en del af et fantastisk team, hvor der er plads til personlig udvikling.
Håber at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Gitte Pedersen, 9530 Støvring
Mobil: 20879759
Mail: gitte2304@gmail.com


Dit-AloeVera.dk | Gravsholtvej 65, Langholt | 9310 Vodskov | Kontakt

Køb Aleovera | lis@dit-aloevera.dk | Tlf (+45) 22 84 05 87