Aloe Vera forhandler i Ballerup

Susanne Sørensen

 

Susanne Sørensen

Hold-an vej 75b,
2750 Ballerup

tlf: +4526182219

Mail: Dinkrophusker.info@gmail.com

Website: https://dinkrophusker.myforever.nu/store

Facebook: Aloe Vera by – Sus Dinkrophusker

Mit navn er Susanne Sørensen, jeg er pædagog, selvstændig Zoneterapeut og Totum-kropsterapeut, og forhandler af Forever Living Aloe Vera produkter.

Jeg har selv i mange år brugt Aloe Vera planten, som jeg har stående overalt i mit hjem. Jeg har brugt geleen fra planten, hvis jeg har brændt mig eller haft sår på hænder, fødder eller andre steder på kroppen. Jeg har haft så mange gode oplevelser med den fantastiske plante, hvilket er årsagen til at jeg har valgt at starte op som selvstændig forhandler af Forevers produkter og sælger dem både fra mit hjem og i min klinik  http://Dinkrophusker.info som ligger i Ballerup. 

Jeg er mor til en dejlig teenager pige, vi elsker at rejse og lave fælles aktiviteter. Jeg er selv meget aktiv, tidligere har jeg spillet basketball på højt plan, men nu er bolden lagt på hylden og byttet ud med rulleskøjter. Jeg elsker naturen og gåture er en stor del af mit liv

Jeg er udannet pædagog og har en social diplomuddannelse for udsatte børn, unge og familier, jeg har i mange år arbejdet med udsatte børn, unge og deres familier. I mit arbejde som pædagog og terapeut er jeg meget reflekterende, positiv, varm og i møde kommende og jeg respekterer den du er og hvor du er i livet.

Jeg sælger, Aloe Vera produkter fra Forever, fordi det er et produkt jeg selv kan stå inde for! Forever Living products er verdensførende indenfor produktion og dyrkning af Aloe Vera og derfor de absolut reneste og bedste Aloe Vera produkter på markedet, det er dyrket på vekseldrevne marker, uden kunstgødning og uden sprøjtemidler Forever er meget miljøbevidste og med et stort socialt engagement – hvis du har brug for råd og vejledning så er du velkommen til at komme i klinikken http://Dinkrophusker.info, eller kontakte mig, så finder jeg svar til dig.

Drømmer du om at blive selvstændig? Men tænker du det er svært, da det ofte er forbundet med stor økonomisk risiko og besvær med at skulle overholde en masse love og regler. Så kan jeg måske tilbyde lige den mulighed du drømmer om, idet arbejdet med Forever byder på rigtig mange fantastiske muligheder. Du er meget velkommen til at kontakte mig for mere information, naturligvis helt uforpligtende, måske er det lige dig, måske ikke ?

 


Dit-AloeVera.dk | Gravsholtvej 65, Langholt | 9310 Vodskov | Kontakt

Køb Aleovera | lis@dit-aloevera.dk | Tlf (+45) 22 84 05 87