Salg af Aloevera i Asaa

Velkommen til Forever Asaa præsentationsside

Jeg hedder Anne-Katrine og bor sammen med Morten i 9340 Asaa. Jeg begyndte at forhandle Forever Aloe Vera produkter, da jeg mistede mit job i forbindelse med store besparelser. Det er rigtig svært at finde nyt arbejde inden for mit område (er uddannet i politik og administration på universitetet), og derfor er jeg begyndt at tænke lidt alternativt. At være forhandler af Forever Aloe Vera produkter giver mig en god mulighed for at tjene lidt ekstra mens jeg går ledig, da det betragtes som en bibeskæftigelse, men det giver mig også muligheden for at vælge at gå forhandlervejen på fuld tid, og rent faktisk leve af det.

Morten og jeg er sammen om forretningen, dog er det mig Anne-Katrine, der primært står for salg og demonstration af produkter mv. Morten hjælper mig med forretningsdelen, da han selv er selvstændig tømrermester, og har erfaring i at drive virksomhed.

Vi sprang ud i projektet med Forever Aloe Vera produkter, efter en fantastisk demonstration af produkterne, hvor vi kunne se, føle og røre ved alle produkter og mærke på vores egen krop, at kvaliteten er i top. Derudover er produkterne fremstillet økologisk og er ikke testet på dyr, hvilket er en principsag for mig personligt. Har du fået interesse for produkterne, så kontakt mig og hør nærmere eller gå ind på webshoppen og bestil, vi giver altid 90 dages fuld returret på produkterne. Du har også mulighed for at bestille mig til en produktfremvisning, hvis du samler nogle venner og familie til en hyggelig aften.

Normalt er det forbundet med en økonomisk risiko at starte egen virksomhed, men det er det ikke som forhandler af Forever Aloe Vera produkter. Hvis du selv har lyst til at starte op som forhandler og bliver min nye kollega, har du nemlig forskellige fortrydelsesmuligheder, så du ikke løber nogen økonomisk risiko. Derfor er det en ideel mulighed, hvis du vil tjene lidt ekstra ved siden af studierne, eller du ligesom mig et blevet ledig, eller har mod på at springe ud i det fuld tid. Kontakt mig og hør nærmere om dine muligheder.

Kontakt mig her:annekatrine_aleovera_asaa
Anne-Katrine Geller
Niels Juels Vej 13
9340 Asaa

Tlf: 28296250
e-mail: annekatrine78@hotmail.com
facebook: www.facebook.com/aloeveranord
Webshop: http://www.myaloevera.dk/aloeveranord


Dit-AloeVera.dk | Gravsholtvej 65, Langholt | 9310 Vodskov | Kontakt

Køb Aleovera | lis@dit-aloevera.dk | Tlf (+45) 22 84 05 87