Aloe Vera forhandler med salg til Grønland

Forever Living: Aloe Vera forhandler i Grønland

”Thaulowforeverliving” forhandler Forever Living produkter i Grønland, foruden Danmark og Færøerne. ”Thaulowforeverliving” udgøres af os: Inge Thaulow & Bo Christoffersen. Du kan læse mere om os her (link til den større side om dem).

aloevera_gronland

Jeg, Inge, har boet i Grønland i 6 år og arbejder med naturforvaltning for Grønlands selvstyre. Jeg har selv anvendt Forever Livings produkter i forskellige sammenhænge og er meget begejstret! Det er også derfor, at Bo og jeg kan stå inde for at videreformidle produkterne til dig og dine.

Aloe Vera er optimalt at bruge i Grønland – blandt andet er Aloe propolis cremen og vores læbepomade ikke tilsat vand , så de er helt fantastiske til at pleje hud og læber, hvor der er hård frost. Selv er jeg også meget begejstret for vores Aloe Heat lotion – når jeg er i Grønland bruger jeg den selvfølgelig til mine ømme muskler, men har også fundet ud af, at den er suveræn til at holde insekter (eksempelvis myg) på afstand. Desuden kan jeg varmt anbefale alle vores fantastiske kosttilskud, hvis du vil gøre lidt godt for dig selv og din krop.

Når du skal bruge en Aloe Vera forhandler i Grønland, står vi altid klar med både webshop, Facebook & Instagram. Vi sidder ligeledes klar ved telefonen, hvis du skulle have spørgsmål omkring Forever Living produkterne, inden du køber dem online.

Foruden vores egen aktivitet tilbyder vi også dig, at du kan blive forhandler af Forever Livings produkter direkte fra Grønland!

Vi glæder os til at høre fra dig!
Inge Thaulow og Bo Christoffersen
Koppels Alle 20 D, 2450 København SV
Email: Thaulowinge@gmail.com
Telefonnummer: (0045) 30522047 ( Inge)
(0045) 21636846 (Bo)

Webshop: myaloevera.dk/thaulowforeverliving

Facebook : Thaulowforeverliving
Instagram: Thaulowforeverliving


Dit-AloeVera.dk | Gravsholtvej 65, Langholt | 9310 Vodskov | Kontakt

Køb Aleovera | lis@dit-aloevera.dk | Tlf (+45) 22 84 05 87