Vital 5 – pakke med vital næring til kroppen

Vital 5 indeholder, som navnet siger 5 vitale produkter i denne unikke pakke.

Pakken til dig, der vil passe på din krop. Sammensætningen gør det nemt at vælge, idet vital 5 indeholder hovedparten af alle de vigtigste vitaminer og mineraler og essentielle fedtstoffer, som du har brug for, at supplere din kost med, for at passe rigtig godt på dig selv.

vital5_pakken_280pxDer opstår ofte diskussion om, hvorvidt det er nødvendigt med kosttilskud, min opfattelse er at det er der i høj grad. Det er rigtig svært at få nok af de gode næringstoffer gennem kosten i dag. Det skyldes til dels dyrkningsmetoder og forædlinger af vore grøntsager. Desværre er trenden jo at forbrugerne kigger mere efter, hvordan grøntsagerne ser ud i butikken og om de er billige end hvad de indeholder af næring. Derfor målretter industrien deres udvalg efter at kunne opfylde disse krav, det går så desværre ud over kvaliteten. Flere undersøgelser peger i retning af at eks. C-vitamin inde holdet i vores frugt og grønt generelt er faldet med op til 60 % i løbet af de sidste 30 år, det er jo bare et enkelt eksempel, jeg kunne komme med mange flere.

Men fakta er at dyrkning metoder forarbejdning mv. gør, at jeg ikke tør satse på, at min familie får tilstrækkelig med næring gennem kosten. Så derfor tager vi som minimum de kosttilskud Vital 5 indeholder. Hvad vælger du til dig og din familie ??
I Vital 5 er der fem af vores mest populære kosttilskud: Forever Gel Cranberry, Forever Arctic Sea, Forever Daily, Forever Active Probiotic og Argi+.

 • 4 Forever Gel Cranberry/ eller Gel Original
  Vores populære Aloe vera-drik består af håndplukkede Aloe vera.
 • 1 Forever Arctic Sea
  Kosttilskud med et omega-3-indhold, som er specieltilpasset til at efterligne en kost, som er rig på fisk og skaldyr. En velafvejet kombination af omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA.
 • 1 Forever Daily
  Den lille tablet med det omfattende indhold, som giver dig 12 vigtige vitaminer og 8 mineraler. Indeholder desuden Aloe vera, lycopen og coenzym Q10.
 • 1 Forever Active Probiotic
  Et meget populært kosttilskud som indeholder en kombination af seks forskellige bakteriestammer.
 • 1 Forever Argi+
  Specielt udviklet til dig, som lever et aktivt liv. Indeholder aminosyren L-arginin og en juice- og frugtekstraktmix. Giver dig den daglige dosis af vitaminerne C, D, B6, B12 og folsyre.

En perfekt grundpakke, som nemt kan suppleres ud fra dine individuelle behov indenfor Wellness, Fitness og Beauty. Produkterne leveres i en speciel Vital 5 Boks, og i pakken medfølger der desuden et informationsblad med tips på vejen til en sundere livsstil.


Dit-AloeVera.dk | Gravsholtvej 65, Langholt | 9310 Vodskov | Kontakt

Køb Aleovera | lis@dit-aloevera.dk | Tlf (+45) 22 84 05 87